Elektrotechiek

Welkom bij Lubbers Elektro, uw betrouwbare partner in elektrotechnische oplossingen van topkwaliteit. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten en diensten, gericht op stopcontacten, verlichting, schakelaars, rookmelders, CO2-melders en slimme huisautomatisering. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid werken we voornamelijk met toonaangevende merken zoals Jung, Gira en Busch-Jaeger, waardoor we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden voor hun elektrotechnische behoeften.


Onze stopcontacten en schakelaars zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Of u nu op zoek bent naar klassieke of moderne ontwerpen, wij hebben een ruime keuze aan stijlen en kleuren om aan uw wensen te voldoen. Onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bieden u jarenlang betrouwbare prestaties.
Verlichting speelt een cruciale rol in elk interieur, en wij begrijpen het belang van de juiste verlichting voor uw huis of bedrijf. Ons assortiment omvat een breed scala aan verlichtingsoplossingen, van functionele plafondlampen tot sfeervolle LED-strips en alles daartussenin. Met ons deskundige advies helpen we u graag bij het kiezen van de perfecte verlichting voor elke ruimte.


Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij hoogwaardige rookmelders en CO2-melders om de veiligheid van uw huis of bedrijf te waarborgen. Onze melders zijn voorzien van geavanceerde technologieën om vroegtijdig waarschuwingen te geven bij rook- of koolmonoxide-detectie, zodat u tijdig actie kunt ondernemen om uzelf en uw dierbaren te beschermen.


Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in slimme huisautomatisering, waarmee u uw huis kunt transformeren tot een slim en efficiënt thuis. Met producten van Jung, Gira en Busch-Jaeger kunt u uw verlichting, verwarming, beveiliging en nog veel meer op afstand bedienen en automatiseren, waardoor u meer comfort, gemak en energiebesparing krijgt.


Bij Lubbers Elektro streven we ernaar om onze klanten de beste elektrotechnische oplossingen te bieden die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen om uw huis of bedrijf te voorzien van hoogwaardige kwaliteit van Jung, Gira en Busch-Jaeger